LEDIG STILLING

50 % stilling for hjemmehjelp

50 % fast stilling som hjemmehjelp i Leka kommune er ledig fra 1.mai 2018.

Som hjemmehjelp i Leka kommune jobber du innen tjenesteområdet pleie og omsorg.

Våre brukere bor hjemme i egen bolig eller i leid omsorgsbolig, og stillingen utøves i normalarbeidstid.

Aktuelle kandidater vil bli intervjuet.

Dine arbeidsoppgaver

Du skal som hjemmehjelp yte praktisk bistand hjemme hos brukerne.

Ved siden av rengjøring og annen bistand til gjøremål i hjemmet, vil du også få bidra med lettere pleie- og omsorgsoppgaver

Kvalifikasjoner

Det kreves ingen spesiell fagkompetanse, men vi oppfordrer personer med omsorgsarbeiderutdannelse til å søke.

Erfaring fra rengjøring eller pleie- og omsorgsarbeid er en fordel.

Du må kunne kommunisere godt med brukerne på norsk eller annet skandinavisk språk. Du må kunne lese og skrive norsk, og gjerne har erfaring med     journalsystemet Profil.

Du må ha sertifikat for bil, og du må kunne vise fram godkjent politiattest.

Personlige egenskaper

Vi søker en medarbeider med gode samarbeidsegenskaper, som er beslutningsdyktig, stabil og serviceinnstilt.

Du må kunne jobbe selvstendig, og ta ansvar for egne oppgaver. Du må også       være fleksibel og løsningsorientert, samtidig som du er nøyaktig og strukturert. Som hjemmehjelp må du selvsagt trives med fysisk arbeid.

Ved valg av kandidater til stillingen, vil vi legge vekt på personlig egnethet.

Vi tilbyr

Som ansatt i Leka kommune får du utføre viktig og variert arbeid i et positivt miljø sammen med gode kollegaer.

Lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende regler, forskrifter og avtaleverk.

Tilsetting skjer på vanlige kommunale vilkår.

Fra lønna blir det trukket 2 % innskudd til offentlig tjenestepensjon gjennom KLP.

Søknadsfrist: 5.mars 2018

Søknad sendes post@leka.kommune.no eller som brev til

Leka kommune,

Leknesveien 67,

7994 Leka.

For nærmere informasjon, ta kontakt med sykepleiesjef Tove Kvaløy Tlf.909 74 041.