LEDIG STILLING - HELSEFAGARBEIDER - SØKNADSFRIST 27.MARS

FAST STILLING HELGEVAKT
Helsefagarbeider – fast 13,5 % stilling ledig fra 5.4.2019

Leka er en trivelig kystkommune lengst nord i Trøndelag. Administrasjonsstedet ligger på øya Leka. Hovednæringene er jordbruk, fiskeoppdrett og servicenæringer. Her finnes mange historiske minnesmerker og Leka fikk i 2010 status som Norges geologiske nasjonalmonument. Med et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter er Leka et stadig mer populært reisemål.
Leka kommune har barnehage, 10-årig grunnskole, sykestue, gode friluftsmuligheter, lysløype, svømmehall, idrettshall og aktivt kulturliv.
Se også vår hjemmeside
www.leka.kommune.no

Leka kommune har 570 innbyggere, et budsjett på 55 millioner, og 75 ansatte som utøver 55 årsverk. De fleste tjenestene driftes av kommunen selv, resten via nabokommuner eller IKS.

Leka sykestue er en sykeheim med 10 faste sengeplasser i enerom, kommunalt akutt døgntilbud og mottak av tidlig utskrevede sykehuspasienter. Kommunelegen går visitt regelmessig, og er ellers tilgjengelig etter behov. Legekontoret er i samme bygning. Fysioterapeut og tannlegekontor er også i samme bygning. Tannlege og tannpleier har faste kontordager, og tilbyr blant annet hjelp til institusjonsboere og andre som kan ha problemer med å reise til tannlege.

Ansvar og oppgaver

Ordinære oppgaver i institusjon og hjemmetjenesten.

Stillingen er i turnus.

Vi søker helsefagarbeider eller person med annen relevant utdanning.

Du må ha relevant praksis for tjenesteyting til brukere.

Den som tilsettes bør ha førerkort, samt beherske ulike elektroniske verktøy.

Du må beherske norsk muntlig på tilfredsstillende nivå, være god til å kommunisere og samarbeide, og være fleksibel ved endring av arbeidsoppgaver.

Som ansatt innen pleie- og omsorgstjenesten vil du være med og bidra til planlegging, utvikling og kvalitetssikring av tjenesten i tråd med kommunens målsettinger.

Personlig egnethet vil vektlegges, og aktuelle kadidater blir intervjuet.

Vi tilbyr

Du vil innen pleie- og omsorgstjenesten få jobbe sammen med trivelige og kompetente kollegaer. Du får en arbeidshverdag med varierte og spennende oppgaver og ansvar, og god mulighet til å bidra til positiv utvikling av tjenesten og arbeidsmiljøet.

Leka kommune gir sine ansatte god pensjons- og forsikringsordning og lønn etter tariff. Det er 6 måneders prøvetid ved tilsetting i faste stillinger i kommunen.

Spørsmål om stillingen kan rettes til sykepleiesjef Sandra Kvernø på telefon 90502636

Søknad med attester, CV og referanser sendes post@leka.kommune.no

Før tiltredelse må det legges fram tilfredsstillende politiattest.

Søknadsfrist 27.3.2019